Google mest välkända varumärket
BY ON Jan 23, 2006
1

Tidningen Brandchannels årliga globala omröstning om de mest inflytelserika varumärkena toppades inte helt oväntat av Google med Apple hack i häl. Andelen röster på trean Skype var betydligt mindre. 1) Google 2) Apple 3) Skype 4) Starbucks 5) Ikea 6) Nokia 7) Yahoo 8) Firefox 9) Ebay 10) Sony Relaterade

Tidningen Brandchannels årliga globala omröstning om de mest inflytelserika varumärkena toppades inte helt oväntat av Google med Apple hack i häl. Andelen röster på trean Skype var betydligt mindre.

1) Google

2) Apple

3) Skype

4) Starbucks

5) Ikea

6) Nokia

7) Yahoo

8) Firefox

9) Ebay

10) Sony

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Intressant att Sverige är såpass väl med när det gäller varumärken i alla fall! Intressant också att just Firefox kommer med på listan. Det märks att det är datavant folk som röstat, men även att de tycker att Firefox varumärke är starkare än Mozillas..