Ny funktioner i Google Toolbar beta
BY ON Jan 30, 2006
1

Google har släppt en ny betaversion av sin toolbar till Internet Explorer och snart släpps betaversionen även för Firefox. Nya funktioner i Google Toolbar 4.0: * Google förslår sökord när användaren skriver in förfrågningar. * Användaren kan skapa bokmärken i toolbaren som blir tillgängliga på andra datorer. Kräver ett Google-konto. * Möjlighet att lägga till […]

Google har släppt en ny betaversion av sin toolbar till Internet Explorer och snart släpps betaversionen även för Firefox.

Nya funktioner i Google Toolbar 4.0:

* Google förslår sökord när användaren skriver in förfrågningar.

* Användaren kan skapa bokmärken i toolbaren som blir tillgängliga på andra datorer. Kräver ett Google-konto.

* Möjlighet att lägga till knappar som Gmail, Google Define, Google Scholar, Google Video och Local Weather.

* Möjlighet att posta en länk direkt till bloggtjänsten Blogger, eller skicka en hemsida via Gmail med ett enkelt klick.

Men glöm inte att Google Toolbar gör att Google kan se allt du gör. Vill du att världens mäktigaste media/teknikföretag ska veta allt om dig?

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.