Eniro lanserar click to call
BY ON Feb 1, 2006
0

Eniro har lanserat click to call på Gula Sidorna. Genom att klicka på länken Ring oss gratis i sökresultatet på Gula Sidorna blir användaren uppringd av det annonserande företaget. Click to call möjliggör en rörlig betalmodell för Gula Sidorna på nätet där de kan ta betalt per samtal istället för en årlig avgift. På så […]

Click to call Eniro

Eniro har lanserat click to call på Gula Sidorna. Genom att klicka på länken Ring oss gratis i sökresultatet på Gula Sidorna blir användaren uppringd av det annonserande företaget. Click to call möjliggör en rörlig betalmodell för Gula Sidorna på nätet där de kan ta betalt per samtal istället för en årlig avgift. På så sätt närmar sig onlinekatalogerna sökmotorernas sponsrade länkar.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.