Blogsoft satsar på företagsbloggar
BY ON Feb 6, 2006
0

Det verkar som att bloggföretaget Blogsoft satsar på en tjänst för företagsbloggar Bizblog.se. Än så länge är det bara en domän och ett mobilnummer, men vi får väl se vad det blir. På sin vanliga hemsida skriver Blogsoft: Vi erbjuder företagsbloggar med speciellt designade bloggmallar, anpassade till företagets grafiska profil. Välj bland två standardpaket eller […]

Det verkar som att bloggföretaget Blogsoft satsar på en tjänst för företagsbloggar Bizblog.se. Än så länge är det bara en domän och ett mobilnummer, men vi får väl se vad det blir. På sin vanliga hemsida skriver Blogsoft:

Vi erbjuder företagsbloggar med speciellt designade bloggmallar, anpassade till företagets grafiska profil. Välj bland två standardpaket eller speciallösning. Vi gör stilmallar och anpassningar av layout med det lilla extra. Vi integrerar er företagsblogg på er befintliga webbplats tillsammans med din/er webmaster och/eller webbyrå.

Det är Blogsoft som byggt Aftonbladets och Expressens bloggar. De har också en gratis webbaserad bloggtjänst – Blogg.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.