TVEyes gör tv-nyheter sökbara
BY ON Feb 6, 2006
0

En ny häftig söktjänst TVEyes gör tv-nyheter på webben sökbara. Tjänsten använder röstigenkänningsteknik för att indexera nyhetssändningarna. Och det verkar fungera hyggligt. Följande nyhetstjänster är tillgängliga via TVEyes. * FoxNews.com * CNN.com * MSNBC.com * CBSnews.com * Reuters.com * News.BBC.co.uk Betalande användare kan även få utskrifter från sändningarna med bara några minuters fördröjning från sändningarna. […]

tveyes

En ny häftig söktjänst TVEyes gör tv-nyheter på webben sökbara. Tjänsten använder röstigenkänningsteknik för att indexera nyhetssändningarna. Och det verkar fungera hyggligt.

Följande nyhetstjänster är tillgängliga via TVEyes.

* FoxNews.com
* CNN.com
* MSNBC.com
* CBSnews.com
* Reuters.com
* News.BBC.co.uk

Betalande användare kan även få utskrifter från sändningarna med bara några minuters fördröjning från sändningarna. Det går också att få meddelande när särskilda ord, varumärken eller dyligt nämns i sändningarna. Så har vi kommit ett steg närmare det perfekta söket.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.