Blogsoft startar portal för företagsbloggar
BY ON Feb 7, 2006
0

Bizblog är en blivande portal för Blogsofts företagsbloggar, men de flesta bloggarna kommer att integreras i kundernas egna hemsidor så som Almegas blogg, enligt Roland Karlsson på Blogsoft. – Vi släpper tjänsten samtidigt som vi släpper nya versionen av programvaran. Den är i testbänk just nu men vi föredrar att inte sätta ut något specifikt […]

Bizblog är en blivande portal för Blogsofts företagsbloggar, men de flesta bloggarna kommer att integreras i kundernas egna hemsidor så som Almegas blogg, enligt Roland Karlsson på Blogsoft.

– Vi släpper tjänsten samtidigt som vi släpper nya versionen av programvaran. Den är i testbänk just nu men vi föredrar att inte sätta ut något specifikt datum, säger Roland Karlsson till Uppkopplat.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.