Modebloggen bakom kulisserna
BY ON Feb 8, 2006
0

Modebloggen Manolo har startat en utvecklingsblogg där de skriver lite om arbetet bakom den vanliga bloggen. Där kan man läsa detaljer som att de fick 9975 unika besökare efter att Buzz skrivit om dem. Ett kul grepp tycker jag. Relaterade

Modebloggen Manolo har startat en utvecklingsblogg där de skriver lite om arbetet bakom den vanliga bloggen. Där kan man läsa detaljer som att de fick 9975 unika besökare efter att Buzz skrivit om dem. Ett kul grepp tycker jag.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.