Google betatestar annonsverktyg
BY ON Feb 10, 2006
0

Google har erbjudit kunder att betatesta annonsverktyget Adword Editor, skriver Cnet. Adwords Editor ska hjälpa storkunder att hitta och redigera sökord, hitta särskilda kampanjer samt redigera annonser. Relaterade

Google har erbjudit kunder att betatesta annonsverktyget Adword Editor, skriver Cnet. Adwords Editor ska hjälpa storkunder att hitta och redigera sökord, hitta särskilda kampanjer samt redigera annonser.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.