Länsförsäkringar riskerar åka ur Google
BY ON Feb 10, 2006
0

Länsförsäkringar bryter mot Googles riktlinjer och riskerar att åka ur indexet. När vi vanliga användare besöker Länsförsäkringar får vi se detta [via David Hall]: När Googles sökspindlar kommer på besök är det ett stort antal nyckelord som visas upp: Det behövs bara en anmälan till Google för att Länsförsäkringar ska tappa större delen av sin […]

Länsförsäkringar bryter mot Googles riktlinjer och riskerar att åka ur indexet. När vi vanliga användare besöker Länsförsäkringar får vi se detta [via David Hall]:

Länsförsäkringar spam

När Googles sökspindlar kommer på besök är det ett stort antal nyckelord som visas upp:

sökspam

Det behövs bara en anmälan till Google för att Länsförsäkringar ska tappa större delen av sin söktrafik. Vem är SEO-konsult åt Länsförsäkringar?

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.