KIA-index nu på en lista
BY ON Feb 22, 2006
2

KIA (Kommittén för Internetannonsering) väljer att använda sig av Resoners trafikmätningslista där resultaten från Site Census/Nielsen Netratings och Insight XE/Sifo Research International resultat har slagits samman till en integrerad lista. Ett naturligt steg eftersom KIA redan i somras slog fast att trafikmätningarna från Site Census/Nielsen Netratings och Insight XE/Sifo Research International var helt jämförbara. Nu […]

KIA (Kommittén för Internetannonsering) väljer att använda sig av Resoners trafikmätningslista där resultaten från Site Census/Nielsen Netratings och Insight XE/Sifo Research International resultat har slagits samman till en integrerad lista.

Ett naturligt steg eftersom KIA redan i somras slog fast att trafikmätningarna från Site Census/Nielsen Netratings och Insight XE/Sifo Research International var helt jämförbara. Nu väntar vi bara på att KIA ska komma överens om vilken panelmätningsmetod de ska rekommendera sina medlemmar. Frågan är om kommittén någonsin kommer att komma överens.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.