Aftonbladet väljer sämsta bloggportalen
BY ON Feb 24, 2006
4

Aftonbladet startar avdelningen Läsarbladet där de vill dra nytta av allt innehåll som tusentals bloggar producerar. I detta sammahang presenterar Aftonbladet ett samarbete med Sigge Eklunds Bloggportalen. [via Suburbia] Jag citerar en kritisk läsarfråga från en läsare till den ansvariga redaktören Lotta Holmström: wille säger: varför valde ni att bara samarbeta med den tekniskt sämsta […]

Aftonbladet startar avdelningen Läsarbladet där de vill dra nytta av allt innehåll som tusentals bloggar producerar. I detta sammahang presenterar Aftonbladet ett samarbete med Sigge Eklunds Bloggportalen. [via Suburbia]

Jag citerar en kritisk läsarfråga från en läsare till den ansvariga redaktören Lotta Holmström:

wille säger: varför valde ni att bara samarbeta med den tekniskt sämsta av de tiotal svenska webbloggportaler som redan finns?

Lotta Holmström säger: Tekniken ska utvecklas på bloggportalen. I övrigt kan jag inte säga så mycket om det samarbetet, det får du fråga mina chefer om.

Det är verkligen förvånade att Aftonbladet inte valde att samarbeta med Intressant, Nyligen Bloggtoppen eller Var är du? Bloggportaler som verkligen tillför något. Jag får själv massor av trafik från dessa portaler, men ingen trafik från Bloggportalen.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.