Lunarstorm ett exempel för alla
BY ON Feb 24, 2006
1

Lunarstorm har aldrig slutat att fascinera mig. Internetworld har lagt ut min senste artikel om hur Lunarstorm blev en av världens mest framgångsrika community. Relaterade

Lunarstorm har aldrig slutat att fascinera mig. Internetworld har lagt ut min senste artikel om hur Lunarstorm blev en av världens mest framgångsrika community.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • För mig är det grova språket som försikommer på lunarstorm inget man ska belöna. Dessutom så är det löjligt att sitta och kommunicera på det sättet som dom aktiva gör på lunarstorm. Jag äcklas helt enkelt av lunarstorm. Nej, e-post är en kommunkationsväg som inte är i hög status längre – trots att det är de bästa. Man slipper hålla på o vaka över vad som händer. Datorn har blivit mer än ett verktyg idag – det tycker jag är tråkigt eftersom det gör att allt fler sitter o degar framför en skärm.

    Det som fascinerar mig är Gnu/Linux – som genom internet utvecklats och spridits – det kan man verkligen tacka internet och gnu för. Det är vad jag kallar community.