Ricky Gervais podcast blir betaltjänst
BY ON Feb 27, 2006
0

Världens mest populära podcast The Ricky Gervais Show blir en betaltjänst nästa säsong. [via Kal]. Det kommer att kosta 4,5 pund eller 7 dollar att höra Ricky Gervais och Stephen Merchant mobba Karl Pilkington och diskutera märkliga samtidsfenomen. Gänget kommer att använda Audibles Wordcast-plattform. Relaterade

Världens mest populära podcast The Ricky Gervais Show blir en betaltjänst nästa säsong. [via Kal]. Det kommer att kosta 4,5 pund eller 7 dollar att höra Ricky Gervais och Stephen Merchant mobba Karl Pilkington och diskutera märkliga samtidsfenomen. Gänget kommer att använda Audibles Wordcast-plattform.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.