Thunderbird sopar mattan med Outlook
BY ON Mar 7, 2006
0

Efter att jag köpt smartmobilen Qtek 8310 kände jag mig tvingad att byta e-postprogram från Mozillas Thunderbird till Microsofts Outlook för att kunna synka meljen på datorn med de på telefonen. Det fanns naturligtvis inget enkelt sätt att exportera adressbok och mejl till Outlook. Visst hittade jag instruktioner, men gav upp när jag insåg att […]

Efter att jag köpt smartmobilen Qtek 8310 kände jag mig tvingad att byta e-postprogram från Mozillas Thunderbird till Microsofts Outlook för att kunna synka meljen på datorn med de på telefonen. Det fanns naturligtvis inget enkelt sätt att exportera adressbok och mejl till Outlook. Visst hittade jag instruktioner, men gav upp när jag insåg att det säkert skulle ta flera timmar.

Tur var väl det, för efter ett par veckor med Outlook gav jag upp och bytte tillbaka till Thunderbird. Thunderbird är ett helt överlägset e-postprogram och Outlook var mer än lovligt krångligt. Det som slutligen fick mig att byta tillbaka är Thunderbirds helt överlägsna spamfilter. Synkningen av e-posten är inte värt besväret att ständigt tvingas radera spam.

Ladda ner Thunderbird här.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.