Äntligen e-handlare
BY ON Mar 10, 2006
0

Nu går det att förhandsbeställa min bok Sökmotormarknadsföring – Så får du kunder och besökare via sökmotorerna från min alldeles egen webbutik. Det går att beställa nu, men boken kan inte levereras förrän den kommer från tryckeriet den 21 mars. Jag har utnyttjat en färdig lösning från Stjärndistribution där de sätter upp butiken, sköter distributionen […]

Nu går det att förhandsbeställa min bok Sökmotormarknadsföring – Så får du kunder och besökare via sökmotorerna från min alldeles egen webbutik. Det går att beställa nu, men boken kan inte levereras förrän den kommer från tryckeriet den 21 mars.

Jag har utnyttjat en färdig lösning från Stjärndistribution där de sätter upp butiken, sköter distributionen och faktureringen. Sedan betalar jag en startavgif, en fast månadsavgift och 15 procent på utpriset. Allt är mycket smidigt. Så efter att ha skrivit om e-handel i sex år så är jag äntligen min egen e-handlare.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.