Nytt svenskt SEO-forum
BY ON Mar 10, 2006
0

Ett nytt SEO-forum har startats av optimeraren Jim Westergren. Syftet med forumet är: * Lära ut SEO. * Hjälpa nya personer i ämnet om SEO genom att svara deras frågor. * Ge SEO jobb till de som jobbar inom SEO. * Knyta kontakter och samarbete mellan SEOs i Sverige. * Utväxla kunskap och observationer om […]

Ett nytt SEO-forum har startats av optimeraren Jim Westergren. Syftet med forumet är:

* Lära ut SEO.
* Hjälpa nya personer i ämnet om SEO genom att svara deras frågor.
* Ge SEO jobb till de som jobbar inom SEO.
* Knyta kontakter och samarbete mellan SEOs i Sverige.
* Utväxla kunskap och observationer om SEO.

Som jag uppfattar det är man välkommen både om man är proffs eller frågvis amatör.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.