Ta bloggarna med på surffärden
BY ON Mar 14, 2006
1

Jag har hittat ett grymt kul tilläggsprogram för er som surfar med Mozilla Firefox som visar vad bloggare skrivit om sajten eller bloggen du besökar. Efter installationen visar Blogger Web Comments en liten ruta längst ner till höger i webbläsaren med de senaste kommentarerna från bloggare om den aktuella sidan. Kommentarerna kommer från Google Blog […]

Jag har hittat ett grymt kul tilläggsprogram för er som surfar med Mozilla Firefox som visar vad bloggare skrivit om sajten eller bloggen du besökar. Efter installationen visar Blogger Web Comments en liten ruta längst ner till höger i webbläsaren med de senaste kommentarerna från bloggare om den aktuella sidan.

Kommentarerna kommer från Google Blog Search så det räcker att använda någon av de stora pingtjänsterna för att dina egna kommentarer ska synas med hjälp av tilläggsprogrammet. Det går att begränsa visandet av kommentarer till exempelvis svenska kommentarer. Använder du bloggverktyget Blogger kan du även använda rutan till att skriva egna kommentarer om sajten.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.