Bibliotekens coola musiktjänst
BY ON Mar 22, 2006
4

När skivbranschen sviker med sugiga nedladdningstjänster är det bara biblioteken som står upp för musikälskarna. Bibliotektjänst har släppt sin nya musiktjänst som låter låntagarna ladda ner och lyssna på musik gratis i en eller sju dagar. 21 bibliotek är anslutna, tyvärr inte mitt eget Stockholms stadsbibliotek. Relaterade

Bibliotekens musiktjänst

När skivbranschen sviker med sugiga nedladdningstjänster är det bara biblioteken som står upp för musikälskarna. Bibliotektjänst har släppt sin nya musiktjänst som låter låntagarna ladda ner och lyssna på musik gratis i en eller sju dagar. 21 bibliotek är anslutna, tyvärr inte mitt eget Stockholms stadsbibliotek.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Jag tycker ärligt talat att det är lite tveksamt med en bibliotekstjänst som bara fungerar på vissa datorer. Som att säga att man bara får låna en bok om man har glasögon. Eller inte har glasögon.

    De coola bibliotekstjänsterna är de där man kan ladda hem mp3-filer. Bara klassiska verk vad jag vet, men ändå.

  • Urban Lindstedt

    Visst är det knutet till windows, men om det hade varit knutit till Mac hade bara några procent kunnat utnyttjat tjänsten. Det är ju skivbolagen som kräver drm, inte biblioteken.

  • Henke

    Finns ju fungerande DRM för Mac så det är bara att få tummen ur röven och bygga om och bygga rätt.

  • Pingback: Beta Alfa 2.0 » Lånade låtar kan vara framtidens melodi()