Jakten på de försvunna sökmarknadsföringsböckerna
BY ON Mar 23, 2006
0

Det var meningen att min och Christer Petterssons bok Sökmotormarknadsföring – Så får du flera besökare och kunder via sökmotorerna skulle ha kommit ut i tisdags, men av någon outgrundlig anledning fastnade mina två pallar med marknadsföringsböcker på något transitlager i Stockholm. Under några timmar igår visste varken jag, transportören, tryckeriet eller distributören var mina […]

Det var meningen att min och Christer Petterssons bok Sökmotormarknadsföring – Så får du flera besökare och kunder via sökmotorerna skulle ha kommit ut i tisdags, men av någon outgrundlig anledning fastnade mina två pallar med marknadsföringsböcker på något transitlager i Stockholm. Under några timmar igår visste varken jag, transportören, tryckeriet eller distributören var mina böcker var. Inte så kul. Jag blev så uppstressad att jag var tvungen att gå att träna.

Men nu har böckerna lyckligt kommit fram till min distributör och jag hoppas verkligen att jag själv får se boken i morgon. Hur som helst nu går det att beställa den direkt från min webbshop för omedelbar leverans. Alla ni som förhandsbeställt boken innan webbshopen kom upp kommer förhoppningsvis att få era böcker på måndag.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.