Posten kräver fax
BY ON Mar 27, 2006
1

Idag skulle jag registrera mitt företag hos Posten för att kunna skicka företagspaket från kontoret. För att det skulle gå igenom krävde Posten att jag faxade över mitt företagsregistreringsbevis. Jag vägrar att faxa. En trist rest från 80-talet. Relaterade

Idag skulle jag registrera mitt företag hos Posten för att kunna skicka företagspaket från kontoret. För att det skulle gå igenom krävde Posten att jag faxade över mitt företagsregistreringsbevis. Jag vägrar att faxa. En trist rest från 80-talet.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Finns Posten fortfarande kvar? Det var märkligt. Jag får sedan många år hämta mina pengar på Nordbanken som bara har öppet då jag inte behöver hämta mina pengar eftersom den där kassatjänsten som en del pratar om redan har försvunnit.

    Om någon skickat paket till mig så får jag gå till ICA. Frimärken får jag köpa hos tobakisten och brev får jag med e-posten å det är väl inte Posten för det är väl Outlook eller Thunderbird. Handlingar å sånt skickas och mottages som pdf å det är väl Adobe.

    Finns Posten fortfarande kvar ändå? Vad gör dom på Posten?