Nu finns jag på Bloggkartan
BY ON Mar 28, 2006
0

Johan som ligger bakom Nyligen, Intressant och Knuff har släppt en ny geografisk bloggportal – Bloggkartan. Jag har placerat min blogg i Årsta på Bloggkartan.se. Johan bara fortsätter att släppa nya bloggtjänster. Om jag fick beställa en sak så vore det en bloggkarta som visar på relationerna i bloggsfären. Det finns säkert redan, men Johan […]

Johan som ligger bakom Nyligen, Intressant och Knuff har släppt en ny geografisk bloggportal – Bloggkartan. Jag har placerat min blogg i
Årsta
på Bloggkartan.se. Johan bara fortsätter att släppa nya bloggtjänster. Om jag fick beställa en sak så vore det en bloggkarta som visar på relationerna i bloggsfären. Det finns säkert redan, men Johan kan garanterat lägga på egen spännande funktionalitet.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.