Stoppa bloggarna
BY ON Mar 28, 2006
0

Nicholas Carr går till hårt angrepp på företagsbloggaren nummer ett Microsofts Robert Scoble som skrivit boken Naked Conversations om företagsbloggar[tips från Marx]. Hans viktigaste råd till företag som funderar på att börja blogga är att inte göra det. Om företaget trots detta går vidare med sina planer så listar faktiskt Carr en rad tänkvärda råd. […]

Nicholas Carr går till hårt angrepp på företagsbloggaren nummer ett Microsofts Robert Scoble som skrivit boken Naked Conversations om företagsbloggar[tips från Marx]. Hans viktigaste råd till företag som funderar på att börja blogga är att inte göra det. Om företaget trots detta går vidare med sina planer så listar faktiskt Carr en rad tänkvärda råd. Han sammanfattar med en tydlig udd mot Robert Scobeles bok Naked Conversations:

People blogging on behalf of their employers don’t need to wear suits, but they should wear clothes. Independent bloggers can afford to blog ”naked.” Corporate bloggers can’t.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.