Matbloggare på pr-firmornas skicklistor
BY ON Mar 29, 2006
3

Jag har tidigare funderat på att starta en blogg om svensk husmanskost. Jag älskar traditionell svensk mat. Jag blir ännu mer sugen när jag läser på Kinnas marknadsföringsblogg att pr-firmorna skickar öl och mattidningar till henne på grund av hennes utmärkta matblogg. Relaterade

Jag har tidigare funderat på att starta en blogg om svensk husmanskost. Jag älskar traditionell svensk mat. Jag blir ännu mer sugen när jag läser på Kinnas marknadsföringsblogg att pr-firmorna skickar öl och mattidningar till henne på grund av hennes utmärkta matblogg.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.