Reboot 8.0
BY ON Apr 2, 2006
2

Både Henrik Torstensson och Erik Stattin uppmanar sina besökare att åka på Reboot 8.0 i Köpenham den 1 och 2 juni. Efter att ha kollat in Reboots hemsida är jag övertygad att jag bara måste åka. Uppdaterat: Nu har jag anmält mig. Vi ses i Köpenhamn. Relaterade

Både Henrik Torstensson och Erik Stattin uppmanar sina besökare att åka på Reboot 8.0 i Köpenham den 1 och 2 juni. Efter att ha kollat in Reboots hemsida är jag övertygad att jag bara måste åka.

Uppdaterat:
Nu har jag anmält mig. Vi ses i Köpenhamn.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • OK, jag åker också!

  • Urban Lindstedt

    Kul. Vi ses i Köpenhamn.