Internetworlds chefredaktör blir webbchef på Veckans Affärer
BY ON Apr 10, 2006
4

Internetworlds chefredaktör, Mikael Zackrisson, kommer att bli ansvarig för Veckans Affärers webbsatsning. Eftersom jag har jobbat ihop med Micke några år så är jag helt övertygad att Veckans Affärers webb kommer att bli något att räkna med framöver. Mikael brinner verkligen för webben och nyheter. Vem som tar över på Internetworld är oklart. Men det […]

Internetworlds chefredaktör, Mikael Zackrisson, kommer att bli ansvarig för Veckans Affärers webbsatsning. Eftersom jag har jobbat ihop med Micke några år så är jag helt övertygad att Veckans Affärers webb kommer att bli något att räkna med framöver. Mikael brinner verkligen för webben och nyheter. Vem som tar över på Internetworld är oklart. Men det finns två mycket kompetenta medarbetare på redaktionen Ulrika Halvarsson och Lisa Bjerre.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.