Trendgalans bloggomröstning
BY ON Apr 10, 2006
3

Till omvärldsbevakarnas Agent25s trendgala röstades denna blogglista fram av 1250 1122 personer: 1. Silverfisken 2. Engla 3. Eleonore 4. Sigrid 5. Karolina Lassbo 6. Legally Blonde 7. Det ljuva livet 8. Tingsnotarien 9. Husmusen 10. Hotspot 11. Linda Skugge 12. Ebba von Sydow 13. Mats Strandberg När folket har talat så kan jag konstatera att […]

Till omvärldsbevakarnas Agent25s trendgala röstades denna blogglista fram av 1250 1122 personer:

1. Silverfisken

2. Engla

3. Eleonore

4. Sigrid

5. Karolina Lassbo

6. Legally Blonde

7. Det ljuva livet

8. Tingsnotarien

9. Husmusen

10. Hotspot

11. Linda Skugge

12. Ebba von Sydow

13. Mats Strandberg

När folket har talat så kan jag konstatera att ingen av mina säkert 30 favoriter i den svenska bloggvärlden blev listade. Och trots att jag säkert läser bloggar mellan en och två timmar om dagen är det bara Karolina Lassbo och Tingsnotarien som jag verkligen har läst av listan. Linda Skugge läser jag om, men det är en annan sak.

Uppdaterad:

Visst vore det så mycket roligare om någon tog fram en tung jury som nominerade fem bloggar i ett tiotal kategorier för att senare utse vinnare i varje kategori.

Bästa politikblogg
Bästa Modeblogg
Bästa It-blogg
Bästa Sportblogg
Bästa Vardagsblogg
Bästa Fotoblogg
Bästa Kulturblogg
Bästa Företagsblogg
osv.

En uppgift för Erik Stattin?

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.