Antal bloggar fördubblas varje halvår
BY ON Apr 18, 2006
3

Antalet bloggar fortsätter att fördubblas varje halvår, enligt David Sifry på Technorati. I dagsläget trackar Technorati 35,3 miljoner bloggar. Technorati hittar 75 000 nya bloggar varje dag. Det skulle vara intressant att se Technoratis statistik uppdelad på språk. Relaterade

Antalet bloggar fortsätter att fördubblas varje halvår, enligt David Sifry på Technorati. I dagsläget trackar Technorati 35,3 miljoner bloggar. Technorati hittar 75 000 nya bloggar varje dag.

Det skulle vara intressant att se Technoratis statistik uppdelad på språk.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Helt klart. Fick nyheten av mig?

    Jaja, snygg ny logga förövrigt…

  • Urban Lindstedt

    Nej Agaton, jag prenumerar på David Sifrys egen blogg. Jag länkar alltid till den som jag hittar en nyhet hos.

    Jag är rätt nöjd med loggan. Men den är inte färdig, utan ett utkast, från Martin Roos som är Creative Director på IDG. Men jag skämdes för den gamla loggan så jag slängde upp utkastet i väntan på den slutliga loggan.

  • Den gamla var faktiskt rätt ful… Men den nya ser riktigt fräschig ut.