Smart bloggmarknadsföring
BY ON Apr 18, 2006
2

Stefan Engeseth satsar på bloggmarknadsföringens kraft och skänker bort sin bok ONE- A consumer revolution for business till hundra bloggare som kan motivera varför de ska ha ett exemplar [via Wackå] Själv skickade jag ut min bok Sökmotormarknadsföring: Så får du fler besökare och kunder via sökmotorerna till en handfull bloggare. Jag borde nog ha […]

Stefan Engeseth satsar på bloggmarknadsföringens kraft och skänker bort sin bok ONE- A consumer revolution for business till hundra bloggare som kan motivera varför de ska ha ett exemplar [via Wackå]

Själv skickade jag ut min bok Sökmotormarknadsföring: Så får du fler besökare och kunder via sökmotorerna till en handfull bloggare. Jag borde nog ha skickat ut den till några fler.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.