Sveriges enda heltidsbloggare?
BY ON Apr 19, 2006
1

Shortcut intervjuar Sveriges enda (?) heltidsbloggare Eleonore Nygårds [via Wackå]. Elenore Nygårds Ytligheter är ytterligare ett bevis för att det är modebloggarna som tagit ledningen i Sveriges bloggsfär. Tre modebloggar toppar just nu Bloggtoppens topplista. Sedan kommer en sexblogg följd av Mitt liv i exil för att sedan följas av ytterligare fyra modeinriktade bloggar. Relaterade

Shortcut intervjuar Sveriges enda (?) heltidsbloggare Eleonore Nygårds [via Wackå]. Elenore Nygårds Ytligheter är ytterligare ett bevis för att det är modebloggarna som tagit ledningen i Sveriges bloggsfär. Tre modebloggar toppar just nu Bloggtoppens topplista. Sedan kommer en sexblogg följd av Mitt liv i exil för att sedan följas av ytterligare fyra modeinriktade bloggar.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • RS

    På heltid kanske hon är den ende. Men förutom alla tidningars bloggare bloggar ju Bengt (Frihetens vingar) på en blogg i sitt jobb.
    Och jag utvecklar och jobbar med bloggande på jobbet. Och det finns väl rätt många som ägnar del av sin arbetstid just åt bloggande på olika sätt. Så det är på väg.
    Om det är bra eller dåligt däremot är ju frågan.