Aftonbladet släpper bloggverktyg
BY ON Apr 20, 2006
0

Aftonbladet trappar upp bloggkriget mellan kvällstidningarna och lanserar ett eget bloggverktyg för läsarna. [via Beta Alfa 2.0] Det är norska Transact som står bakom bloggplattformen. Jag kan inte annat än hålla med Beta Alfa om att blogga med kvällstidningarnas verktyg: Personligen har jag svårt att se fördelarna med en blogg hos kvällstidningarna. Friheten att utforma […]

Aftonbladet trappar upp bloggkriget mellan kvällstidningarna och lanserar ett eget bloggverktyg för läsarna. [via Beta Alfa 2.0] Det är norska Transact som står bakom bloggplattformen.

Jag kan inte annat än hålla med Beta Alfa om att blogga med kvällstidningarnas verktyg:

Personligen har jag svårt att se fördelarna med en blogg hos kvällstidningarna. Friheten att utforma sin blogg bör vara större på andra plattformar. Det som är intressant att se är hur väl de kommer att plocka upp bloggarnas ord. Om detta görs så får tidningarnas bloggportaler ett unikt mervärde. Ett mervärde som är väl värt att beakta.

Men det är ändå kul att kvällstidningarna fortsätter att satsa på bloggar.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.