3g stavas laptop
BY ON Apr 21, 2006
1

Igår var jag på språng hela dagen och hade en lämning av en artikel till Dagens Media hängande över mig. Jag skrev färdigt artikeln på Stadsbiblioteket mellan två möten, men lyckades inte ansluta till de öppna trådlösa nätverk som fanns på biblioteket. Det slutade med att jag tvingades ställa in ett i ett möte med […]

Igår var jag på språng hela dagen och hade en lämning av en artikel till Dagens Media hängande över mig. Jag skrev färdigt artikeln på Stadsbiblioteket mellan två möten, men lyckades inte ansluta till de öppna trådlösa nätverk som fanns på biblioteket. Det slutade med att jag tvingades ställa in ett i ett möte med FON-grundaren Martin Varsavsky för att åka hem och mejla över artikeln.

Därför blev jag glad när jag såg Tele2s annons i Svd idag där de erbjuder 3G till datorn för överkomliga 135 kronor i månaden. Som extra socker kan man även ringa via laptopen för 13,6 öre i minuten. Det är dags att bli mobil i ordets verkliga mening.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Pappa och min faster har redan uppkoppling med 3g till datorn. Ringer upp med 3g när det fungerar och annars med gprs. Fungerar jättebra, även om det uppe i fjällen var dåligt med 3g-uppkoppling.