Amazons mest redigerade wikis
BY ON Apr 24, 2006
0

Amazon har alltid legat främst när det gäller att utnyttja kunderna för att skapa innehåll som säljer deras produkter. Nu har de förutom kundrecensioner och rekommendationssystem som bygger på kundernas inköp även wikis för varje enskild produkt. En kul funktion för att hitta ny spännande litteratur är deras topplista för de mest redigerade wiki-posterna. Relaterade

Amazon har alltid legat främst när det gäller att utnyttja kunderna för att skapa innehåll som säljer deras produkter. Nu har de förutom kundrecensioner och rekommendationssystem som bygger på kundernas inköp även wikis för varje enskild produkt. En kul funktion för att hitta ny spännande litteratur är deras topplista för de mest redigerade wiki-posterna.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.