Bokus börjar blogga
BY ON Apr 24, 2006
4

Nätbokhandeln Bokus har börjat blogga. Det är radiopersonligheten Rebecca Vinternbarn Elg som sköter bloggen. Det är en personlig blogg med dragning åt det poetiska, uppblandad med lite boktips. Inte riktigt min typ av blogg, men jag tycker ändå att det är coolt att Bokus satsar på bloggen. Bokus är inte först i bokbranschen eftersom Anna […]

Nätbokhandeln Bokus har börjat blogga. Det är radiopersonligheten Rebecca Vinternbarn Elg som sköter bloggen. Det är en personlig blogg med dragning åt det poetiska, uppblandad med lite boktips. Inte riktigt min typ av blogg, men jag tycker ändå att det är coolt att Bokus satsar på bloggen. Bokus är inte först i bokbranschen eftersom Anna Thylin hos Akademibokhandeln har en blogg sedan i maj förra året, Järnringen Förlag har en blogg sedan i februari i år och jag ser min egen blogg Uppkopplat som ett verktyg för mitt eget förlag No Digit Media.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.