Bokus börjar blogga

Nätbokhandeln Bokus har börjat blogga. Det är radiopersonligheten Rebecca Vinternbarn Elg som sköter bloggen. Det är en personlig blogg med dragning åt det poetiska, uppblandad med lite boktips. Inte riktigt min typ av blogg, men jag tycker ändå att det är coolt att Bokus satsar på bloggen. Bokus är inte först i bokbranschen eftersom Anna Thylin hos Akademibokhandeln har en blogg sedan i maj förra året, Järnringen Förlag har en blogg sedan i februari i år och jag ser min egen blogg Uppkopplat som ett verktyg för mitt eget förlag No Digit Media.

4 thoughts on “Bokus börjar blogga

  1. Jag vet inte om det är intressant i sammanhanget men vad jag vet så ska Bokus och Akademibokhandeln slås ihop i sinom tid vilket väl innebär att de i praktiken är den enda nätbokhandeln med blogg då de är att betrakta som en mer eller mindre…

Comments are closed.