Eniro startar blogg
BY ON Apr 25, 2006
4

Eniro släpper sin företagsblogg idag. Eniro-bloggen använder naturligtvis dottersajten Passagens egenutvecklade bloggverktyg. Att Eniro börjar blogga kan mycket väl betyda ett genombrott för företagsbloggandet i Sverige. Vi vill få ännu närmare kontakt med våra användare. Därför startar vi en blogg. Vi kommer förstås att berätta om våra nyheter och trender inom sökbranschen. Men framförallt är […]

Eniro släpper sin företagsblogg idag. Eniro-bloggen använder naturligtvis dottersajten Passagens egenutvecklade bloggverktyg. Att Eniro börjar blogga kan mycket väl betyda ett genombrott för företagsbloggandet i Sverige.

Vi vill få ännu närmare kontakt med våra användare. Därför startar vi en blogg. Vi kommer förstås att berätta om våra nyheter och trender inom sökbranschen. Men framförallt är vi nyfikna på vad ni tycker om oss och om våra tjänster.

Det är Christer Pettersson som är ansvarig för Eniros webbsöktjänster som kommer att skriva på bloggen. Som alltid när företagen börjar blogga så är det entusiaster som bloggar privat som är pådrivande. Christer Pettersson har varit med och drivit en poesiblogg sedan december 2004.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.