Eniro startar blogg

Eniro släpper sin företagsblogg idag. Eniro-bloggen använder naturligtvis dottersajten Passagens egenutvecklade bloggverktyg. Att Eniro börjar blogga kan mycket väl betyda ett genombrott för företagsbloggandet i Sverige.

Vi vill få ännu närmare kontakt med våra användare. Därför startar vi en blogg. Vi kommer förstås att berätta om våra nyheter och trender inom sökbranschen. Men framförallt är vi nyfikna på vad ni tycker om oss och om våra tjänster.

Det är Christer Pettersson som är ansvarig för Eniros webbsöktjänster som kommer att skriva på bloggen. Som alltid när företagen börjar blogga så är det entusiaster som bloggar privat som är pådrivande. Christer Pettersson har varit med och drivit en poesiblogg sedan december 2004.

4 thoughts on “Eniro startar blogg

  1. Jag hade missat det. Nu finns ni på min mentala lista över intressanta företagsbloggar.

  2. […] Uppkopplat, som är en blogg skriven av Urban Lindstedt som tidigare var redaktör på Internetworld, rapporterar idag och igår om två riktigt stora internetföretag som börjar blogga: Bokus och Eniro. Urban tror, liksom jag, att detta kan vara början på ett genombrott för företagsbloggandet på nätet. « Ebay köper Tradera […]

Comments are closed.