BBC.co.uk 2.0
BY ON Apr 26, 2006
0

Vår sköna nya medievärld stavas användargenererat material. Public Service-begreppets urmoder BBC avslöjar radikala planer på att låta användarna publicera sig via bloggar och hemvideos, skriver Guardian Unlimited. Idén är att skapa en plats motsvarande MySpace. Nu väntar vi bara på Svt och Sveriges Radio som inte brukar ligga så långt efter BBC. Relaterade

Vår sköna nya medievärld stavas användargenererat material. Public Service-begreppets urmoder BBC avslöjar radikala planer på att låta användarna publicera sig via bloggar och hemvideos, skriver Guardian Unlimited. Idén är att skapa en plats motsvarande MySpace.

Nu väntar vi bara på Svt och Sveriges Radio som inte brukar ligga så långt efter BBC.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.