Linda Skugge satsar på betalblogg
BY ON Apr 26, 2006
4

Linda Skugge tar bloggandet ett steg längre och startar nu en betalblogg [via Gunnar]. För 69 kronor får du privilegiet att se Lindas mage växa: Ni får följa hur min mage växer vecka till vecka och hur jag anlägger en liten radhusträdgård. Ni kommer peppras med fina bilder på allt från fula mammakläder, min växade […]

Linda Skugge tar bloggandet ett steg längre och startar nu en betalblogg [via Gunnar]. För 69 kronor får du privilegiet att se Lindas mage växa:

Ni får följa hur min mage växer vecka till vecka och hur jag anlägger en liten radhusträdgård. Ni kommer peppras med fina bilder på allt från fula mammakläder, min växade mage och på det som växer upp ur jorden.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
  • Det kommer säkert fungera också, folk är så sjukt besatta av ”kända” människor… Skrämmande!

    (men smart av Linda Skugge givetvis)

  • Urban Lindstedt

    Jag vill tro bättre om mänskligheten. Vem är intresserad av Skugges mage? Får hon hundra betalande är jag imponerad.

  • ”växade”? Bemödar människan inte äns sig att läsa igenom sin text? Nej – jag avstår nog. Det finns tusentals intressantare bloggar som är gratis och då vet jag att innehållet är skrivet för textens skull – inte pengarnas – oftast åtminstone.

  • Urban Lindstedt

    Betalblogg är en intressant idé, men då måste bloggaren erbjuda ett mycket exklusivt material för företag. Jag har svårt att tror att privatpersoner skulle vara beredda att betala 69 kronor för att se en tidningskolumnists mage växa. Men man ska aldrig säga aldrig, folk har förvånat mig förr.