3 thoughts on “B-One stoppade Bloggtoppen

  1. Man kan ju fundera lite över om det var rätt att köra en sån site på ett shared hosting konto hos B-one.

  2. […] Detta har det också bloggats om Kulturbloggen: Kan Internet ha tagit till orda och bestämt att det är dumt med popularitetslistor över bloggar? Eller är det någon hackare som bestämt sig för att lägga krokben för alla bloggliste-tävlingar? Uppkopplat: B-One stoppade Bloggtoppen Att besöka Bloggtoppen tillhör en av mina dagliga rutiner. Men lågpris webbhotellt B-One har utnyttjat sina minst sagt luddiga avtalsregler och stängt ner Bloggtoppen eftersom de har 230.000 anslutningar per dag. Beta Alfa 2.0 har tittat närmare på webhotellets avtal och pekar på hur luddigt skrivet det är: Givetvis är det mycket med 230 tusen påhälsningar per dag men jag tycker det vore bättre om B-one talade i klarspråk på direkten istället för att göra subjektiva bedömningar i enskilda fall. Det skulle alla tjäna på. […]

  3. […] Detta har det också bloggats om Kulturbloggen: Kan Internet ha tagit till orda och bestämt att det är dumt med popularitetslistor över bloggar? Eller är det någon hackare som bestämt sig för att lägga krokben för alla bloggliste-tävlingar? Uppkopplat: B-One stoppade Bloggtoppen Att besöka Bloggtoppen tillhör en av mina dagliga rutiner. Men lågpris webbhotellt B-One har utnyttjat sina minst sagt luddiga avtalsregler och stängt ner Bloggtoppen eftersom de har 230.000 anslutningar per dag. Beta Alfa 2.0 har tittat närmare på webhotellets avtal och pekar på hur luddigt skrivet det är: Givetvis är det mycket med 230 tusen påhälsningar per dag men jag tycker det vore bättre om B-one talade i klarspråk på direkten istället för att göra subjektiva bedömningar i enskilda fall. Det skulle alla tjäna på. […]

Comments are closed.