B-One stoppade Bloggtoppen
BY ON Apr 28, 2006
3

Att besöka Bloggtoppen tillhör en av mina dagliga rutiner. Men lågpris webbhotellt B-One har utnyttjat sina minst sagt luddiga avtalsregler och stängt ner Bloggtoppen eftersom de har 230 000 anslutningar per dag. Bloggtoppen lovar dock att återkomma. Jag kan knappt vänta. Relaterade

Att besöka Bloggtoppen tillhör en av mina dagliga rutiner. Men lågpris webbhotellt B-One har utnyttjat sina minst sagt luddiga avtalsregler och stängt ner Bloggtoppen eftersom de har 230 000 anslutningar per dag.

Bloggtoppen lovar dock att återkomma. Jag kan knappt vänta.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.