Google oroar sig över MSN-dominans
BY ON Maj 2, 2006
0

Google har i samtal med Europakommissionen och amerikanska justitiedepartementet oroat sig över att Microsoft har MSN som defaultsök i Internet Explorer 7, skriver CNNMoney. Med tanke på Googles totala dominans på sökmarknaden är det nästan rörande hur världens störasta mediebolag krumbuktar sig inför EU och Justice department. Relaterade

Google har i samtal med Europakommissionen och amerikanska justitiedepartementet oroat sig över att Microsoft har MSN som defaultsök i Internet Explorer 7, skriver CNNMoney.

Med tanke på Googles totala dominans på sökmarknaden är det nästan rörande hur världens störasta mediebolag krumbuktar sig inför EU och Justice department.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.