Varumärkessnyltning
BY ON Maj 4, 2006
1

Realtid har uppmärksammat en undersökning från Hitwise som visar hur vissa företag använder andras varumärken för att synas i sökmotorerna. Realtid har även intervjuat mig och Googles Johan Kinnander. Relaterade

Realtid har uppmärksammat en undersökning från Hitwise som visar hur vissa företag använder andras varumärken för att synas i sökmotorerna. Realtid har även intervjuat mig och Googles Johan Kinnander.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.