Tjuvkika på Sveriges första betalblogg
BY ON Maj 5, 2006
5
About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
 • Det är bara en bokstav som skiljer oss åt. Det är lite märkligt ändå, att man alltid tror att man är först med en tanke.
  Men visst kan man säga att det är som när Newton och Leibniz, var och en för sig utan att veta om den andre, uppfann Derivatan 🙂

 • Urban Lindstedt

  Namnet Uppkopplat snodde jag ogenerat från min gamla arbetsplats Internetworld där Uppkopplat var en numera nedlagd avdelning i tidningen.

 • Mickey J Barczyk har även kommit över siffror som visar antal betalda läsare hon Skugge 😀

 • RS

  Alltså, det är lite falsk marknadsföring av Mickey här. Det han visar upp är skärmdumpar på de reklamutskick som finns på betalbloggen. Jag väntar på att någon på riktigt prenumererar och visar skärmdumpar. Det här gången var det bara skämt ju.

 • RS,hmm… texten och bilderna är samma som på betalbloggen. Dessutom, fick du reklam-mailet av Skugge?