JKL blog lägger ner

Sveriges första företagsblogg JKL blog som startade i februari 2004 läggs ner. [via Bisonblog]

Jag kan inte göra annat än att hålla med Tove Lifvendahls avslutningsord:

Bloggens styrka vilar till stor del på dess fenixska natur – osentimental födelse och död. Den ska inte vara någon institution, vilket vi med vår nedstängning idag vill understryka. Bloggen är död – leve bloggen!

One thought on “JKL blog lägger ner

  1. […] PR-byrån JKL meddelade igår att de lägger ner sin Blogg, en av landets äldsta företagsbloggar. Uppkopplat hör till de som rapporterar om detta. JKL själva säger sig ha varit sveriges första företagsblogg, men som Wackå skriver så är det inte helt sant. Det är dock ändå en blogg som varit med i drygt två år vilket är mycket för en företagsblogg även om det alltså funnits andra företagsbloggar i flera år före det. Att en sådan blogg läggs ner är alltid tråkigt även om det är som de själva skriver: Bloggens styrka vilar till stor del på dess fenixska natur – osentimental födelse och död. Den ska inte vara någon institution, vilket vi med vår nedstängning idag vill understryka. Bloggen är död – leve bloggen! […]

Comments are closed.