JKL blog lägger ner
BY ON Maj 9, 2006
1

Sveriges första företagsblogg JKL blog som startade i februari 2004 läggs ner. [via Bisonblog] Jag kan inte göra annat än att hålla med Tove Lifvendahls avslutningsord: Bloggens styrka vilar till stor del på dess fenixska natur – osentimental födelse och död. Den ska inte vara någon institution, vilket vi med vår nedstängning idag vill understryka. […]

Sveriges första företagsblogg JKL blog som startade i februari 2004 läggs ner. [via Bisonblog]

Jag kan inte göra annat än att hålla med Tove Lifvendahls avslutningsord:

Bloggens styrka vilar till stor del på dess fenixska natur – osentimental födelse och död. Den ska inte vara någon institution, vilket vi med vår nedstängning idag vill understryka. Bloggen är död – leve bloggen!

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.