Var är kommentarerna?
BY ON Maj 10, 2006
6

Jag läste en av entreprenörern Johan Staël von Holsteins magsura krönikor hos Metro [ via Jonas Morian]. Johan slår som vanligt hårt mot sitt främsta hatobjekt – socialdemokratin. Så lång är allt som vanligt, men vad som verkligen förvånade mig var att Metro inte har någon kommentarfunktion till krönikan. Opinionsartiklar som inte går att kommentera. […]

Jag läste en av entreprenörern Johan Staël von Holsteins magsura krönikor hos Metro [ via Jonas Morian]. Johan slår som vanligt hårt mot sitt främsta hatobjekt – socialdemokratin. Så lång är allt som vanligt, men vad som verkligen förvånade mig var att Metro inte har någon kommentarfunktion till krönikan. Opinionsartiklar som inte går att kommentera. Det känns verkligen 80-tal.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.
 • Jon Stel af Hålsten

  80-90 % av våra kära nyhetsmedier är borgerliga. Det gynnar inte deras kamp om icke borgerliga kommentarer tillåts.

 • Christer

  Ehm, tvärt om menar du väl? Utan sossarnas press-stöd, ingen tidning.

  Utan LO inget Aftonblad.

  ps. jag skulle vilja kunna kommentera direkt i metro med ds.

 • Jag brukar finna Holsteins krönikor lite intressanta men just den där kändes som i extra stort behov av kommentarer. Köper inte hans svepande argumentering där.

 • Jag kan avslöja att Johan Staël von Holstein har en egen blogg kallad ”Sanningen enligt mig”, http://johansvh.blogspot.com/, där Johan brukar lägga upp sina krönikor efter att de gått i Metro. Så ha tålamod, snart kan du kommentera 😉 Fast med risk för censur… Johan modererar nämligen kommentarerna på sin blogg.

 • Det går alltid att krångla lite och hitta (blogg-)kommentarer mha tredje part; t.ex. genom att söka på nyhetsrubriken på knuff.se och få länkande bloggar.

  Om du jämför med Technoratis analys av samma länk så får du en av anledningarna till att jag startade knuff.se.

 • Urban Lindstedt

  Avsaknaden av kommentarer har knappast med politiska ställningstagande att göra Metro är bara ur synk med tiden.

  Det är egentligen svårt att tänka sig Johan Staël von Holstein utan en blogg.

  Knuff är grymma. Jag ska börja använda den mer aktivt.