Oro kring Googles uppdatering Big Daddy
BY ON Maj 11, 2006
0

Det finns en hel del oro och rykten kring Googles uppdatering Big Daddy. Sajter har försvunnit eller tappat ranking utan någon synbar förklaring. Men Google vill inte vidare kommentera ämnet. Läs mer hos Eweek. Relaterade

Det finns en hel del oro och rykten kring Googles uppdatering Big Daddy. Sajter har försvunnit eller tappat ranking utan någon synbar förklaring. Men Google vill inte vidare kommentera ämnet. Läs mer hos Eweek.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.