Gmail chatt nu på svenska
BY ON Maj 12, 2006
1

Jag upptäckte den coola chattfunktionen i Gmail idag. Du ser vilka andra Gmail-användare i din adressbok som är uppkopplade och kan skicka snabbmeddelanden till dem i realtid. En riktigt bra funktion om man är på resa och skickar mejl från internetkaféer. Med liknande funktioner kommer vi ett steg närmare att webben blir användarnas operativsystem. Snart […]

Jag upptäckte den coola chattfunktionen i Gmail idag. Du ser vilka andra Gmail-användare i din adressbok som är uppkopplade och kan skicka snabbmeddelanden till dem i realtid. En riktigt bra funktion om man är på resa och skickar mejl från internetkaféer.

Med liknande funktioner kommer vi ett steg närmare att webben blir användarnas operativsystem. Snart är det enda program en normalanvändare behöver en webbläsare.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.