Arenagruppen podcastar
BY ON Maj 13, 2006
0

Arenagruppen som består av tidskriften Arena, bokförlaget Atlas och tankesmedjan Agora har lagt upp en podcast från deras Anthony Giddens seminarium de arrangerade på Europadagen den 9 maj [via Erik]. Ladda ner din ArenaPod här. Relaterade

Arenagruppen som består av tidskriften Arena, bokförlaget Atlas och tankesmedjan Agora har lagt upp en podcast från deras Anthony Giddens seminarium de arrangerade på Europadagen den 9 maj [via Erik]. Ladda ner din ArenaPod här.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.