DN släpper nytt sök
BY ON Maj 16, 2006
1

Dagens Nyheter släpper idag en ny sökfunktion på sajten [via Beta Alfa 2.0] Per-Åke Olsson berättar mer: I dag betalanserade vi ett nytt sök på DN:se. Allt som publicerats på sajten från 2002 och framåt är sökbart och det går också att bläddra dag för dag för att se vad som hände en speciell dag. […]

Dagens Nyheter släpper idag en ny sökfunktion på sajten [via Beta Alfa 2.0] Per-Åke Olsson berättar mer:

I dag betalanserade vi ett nytt sök på DN:se. Allt som publicerats på sajten från 2002 och framåt är sökbart och det går också att bläddra dag för dag för att se vad som hände en speciell dag. Testa gärna. Inom kort släpper vi flera bra funktioner, bland annat bevakningar.

Söket är byggt på open source produkten Lucene och utvecklat tillsammans med Futurniture och Polopoly.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.