Nätverkssajter växer explosionsartat i USA
BY ON Maj 18, 2006
0

De tio populäraste sociala sajterna i USA hade i april 47 procent mer besökare än samma period förra året, enligt siffror från Nielsen Netrating [via The Social Software Weblog]. Ettan Myspace har haft en ökning på 367 procent på ett år och 38 miljoner unika besökare i april 2006. Blogger kommer på andra plats med […]

De tio populäraste sociala sajterna i USA hade i april 47 procent mer besökare än samma period förra året, enligt siffror från Nielsen Netrating [via The Social Software Weblog]. Ettan Myspace har haft en ökning på 367 procent på ett år och 38 miljoner unika besökare i april 2006. Blogger kommer på andra plats med 18,5 miljoner besökare och nästan tre gånger så många besökare som MSN Spaces.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.