Svensk seo-stjärna tredubblar taxan
BY ON Maj 18, 2006
0

SEO-stjärnan och sciens fiction-författaren Jim Westergren från Malmö har fått så mycket uppmärksamhet i svensk och internationell media, sedan han länge ledde och slutligen kom tvåa i en seo-tävling, att han nu tredubblar sin taxa och bara tar sig ann riktigt stora kunder. Det är rätt tänkt – har man för många kunder ska man […]

SEO-stjärnan och sciens fiction-författaren Jim Westergren från Malmö har fått så mycket uppmärksamhet i svensk och internationell media, sedan han länge ledde och slutligen kom tvåa i en seo-tävling, att han nu tredubblar sin taxa och bara tar sig ann riktigt stora kunder. Det är rätt tänkt – har man för många kunder ska man höja taxan. Det skulle vara intressant att veta hans timtaxa.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.