Eniro har lanserat sitt nya söknätverk
BY ON Maj 21, 2006
2

Nu har Eniro lanserat sitt nya annonsnätverk där auktionsmodellen gäller fullt ut för sponsrade länkar. Tidigare blandades sponsrade länkar som såldes till fast pris och visades via Doubleclicks annonsvisningssystem DART och sponsrade länkar som såldes enligt auktionsprismodell via Mivas system. Sannolikt kommer den nya modellen att stärka Eniros ställning på svenska sökmarknaden. Relaterade

Nu har Eniro lanserat sitt nya annonsnätverk där auktionsmodellen gäller fullt ut för sponsrade länkar. Tidigare blandades sponsrade länkar som såldes till fast pris och visades via Doubleclicks annonsvisningssystem DART och sponsrade länkar som såldes enligt auktionsprismodell via Mivas system. Sannolikt kommer den nya modellen att stärka Eniros ställning på svenska sökmarknaden.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.