Internet går snart om tv i annonsvolym
BY ON Maj 21, 2006
0

Internetannonsering går om tv i omsättning i Storbritannien i slutet av detta årtionde, enligt Danny Meadows-Klue, vd för Digital Strategy Consultning som jag intervjuade för Dagens Media i fredags. Relaterade

Internetannonsering går om tv i omsättning i Storbritannien i slutet av detta årtionde, enligt Danny Meadows-Klue, vd för Digital Strategy Consultning som jag intervjuade för Dagens Media i fredags.

About the author
Urban Lindstedt
Urban Lindstedt är journalist och författare med en passion för e-handel, yoga och fotboll. Han driver kunskapshuben Uppkopplat för att han aldrig slutar att fascineras av den digitala utvecklingen. Kunskap och nyfikenhet är nyckeln för att lyckas i den digitala världen. Urban skriver, föreläser och konsultar inom e-handel, digitala strategier och digital marknadsföring. Han bor i Stockholm.